Personal training

Personal training

Personal training

Personal training Enschede

Werken aan jouw doelen? Met jouw fenomenale wilskracht en ónze evidence based aanpak is succes verzekerd. Het resultaat is de gezondste, fitste, sterkste en beste versie van jezelf.

Wil jij écht aan de bak? Dan is onze één op één training precies wat je nodig hebt. Let’s make it personal. Jouw eigen trainer houdt je scherp en zorgt er samen met jou voor dat jij je doelen gaat bereiken. Dan zul je merken dat je met succes en plezier traint en steeds lekkerder in je vel zit. Ben je optimaal fit? Dan voel je je fysiek én mentaal een stuk beter.

sculpt your body. Improve your life.

‘Je kúnt het!’ Natuurlijk kun je het. Want Personal Training is echt méér dan een trainer die jou aanmoedigt tijdens je work-out. Het is de combinatie van 1] op de juiste manier bewegen, 2] een bewuste lifestyle en 3] een gezond voedingspatroon. Daar bouwt fitlab: samen met jou aan. Op een manier die bij je past.

Fitlab personal-training 1 large
Fitlab personal-training 2

make it personal

Kom je bij ons trainen? Dan gaan wij serieus voor en mét jou aan de slag. Dat commitment vragen we ook van jou. Wij geven je maatwerk en persoonlijke begeleiding. Voor het harde werk en het doorzettingsvermogen zorg jij zelf.

strength is a state of mind

Personal training

Fitlab: App Your progress? Check!

Hard werken aan je doelen? Dan wil je ook resultaat zien natuurlijk. Onze fitlab: app geeft je niet alleen inzicht in jouw ontwikkeling, maar helpt je ook op weg naar een gezond eetpatroon. Met de mogelijkheden van nu kunnen we personal training een stuk overzichtelijker voor je maken.

Fitlab: Eyes improve your technique?

Je techniek steeds verder zien verbeteren? Dat kan. Met ons innovatieve fitlab: Eyes On systeem maak je gebruik van cutting edge technologie om je training te verbeteren! Wat je ziét kun je verbeteren. Kun je met eigen ogen zien hoe je traint, dan kun je je technieken bijsturen en waar nodig aanscherpen.

contact us for more information 

contact us for more information 

contact us for more information 

contact us for more information 

Het beste uit jezelf halen? Let’s get personal. Ben jij geïnteresseerd in Personal training en zou je graag willen ervaren wat het inhoudt
om aan jouw persoonlijke doelen te werken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan en wij nemen contact met jou op.

Ik ben te bereiken via
deze gegevens: