Sander

Member Sander

Sander

hoe ik begon met het ‘designen’ van mijn eigen lichaam.

Ik werk als artdirector/brand developer in de reclamewereld en zit de hele dag achter een computerscherm. Dat is nou niet echt ideaal voor een gezond lichaam.

Tijdens het volgen én na het afronden van mijn studie in Amsterdam schoot het sporten en daarmee het volgen van een gezonde levensstijl er vaak bij in. Goed zorgen voor mijn lichaam deed ik niet bepaald, hetgeen waar ik zo mijn redenen voor dacht te hebben: een druk sociaal leven en het werken in de reclamewereld vol met stress, lange werkdagen en keiharde deadlines.

Er kwam een moment dat ik hier iets aan wilde doen en dacht: eigenlijk is ons lichaam een soort van ontwerpveld waar we zelf invulling aan kunnen geven. We zijn een soort van regisseur over ons eigen lichaam. Waarom zou mij dit niet lukken?

fitheid is meer dan alleen een work-out!
Fitlab member-sander inzet 1

Door twee keer in de week intensief te trainen bij Leon heeft hij mij inzicht gegeven in hoe belangrijk sporten is en kan zijn. Het is duidelijk dat het bereiken van een groter en fitter lichaam veel discipline vergt en veel tijd kost die ik naar mijn gevoel niet had. Tijd was mijn grootste vijand (dacht ik). Langzamerhand is dit in 2 jaar veranderd. Daar waar eerder tijd mijn grootste vijand was, plan ik momenteel mijn privé- en werkafspraken om het sporten heen. Deze ‘lifestyle changing’ is tijdens de trainingen bij Leon uit zichzelf ontstaan. Uiteindelijk werd ik aangestoken door mij iedere week sterker en fitter te willen voelen.

Elke week wil ik progressie boeken door al mijn trainingen bij te houden.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de fitlab: app. In deze app is het snel en eenvoudig te zien met welke gewichten de voorgaande trainingen zijn uitgevoerd, hetgeen je triggert om jezelf te verbeteren t.o.v. de vorige training.

Fitlab member-sander inzet 2

Om mijn doelen te halen, heb ik voor een deel mijn mindset en voedingsstijl aangepast. Deze doelen komen niet zo maar ergens vandaan maar zijn deels afkomstig uit de filosofie van Leon zelf: ‘fitheid is meer dan alleen een work-out’.

Ik had dan ook nooit verwacht na mijn start bij Leon dat ik nu bijna elke dag sport en mijn voeding nauwlettend in de gaten houd. Mijn lichaam is compleet veranderd. Ik heb de regie nu in eigen handen om er wat moois van te kunnen maken. Niet alleen mijn lichaam is veranderd, maar mentaal ben ik ook een stuk sterker geworden en heb minder vaak gezondheidsklachten. Damn, waarom ben ik daar toch zo laat achter gekomen!

Cheers,
Sander Rohrink

first some information 

first some information 

first some information 

first some information 

Ik wil graag meer informatie over:
Ik ben te bereiken via
deze gegevens: