Ringo

Member Ringo

Ringo

Ik zag andere clubleden oefeningen doen waarvan ik dacht dit gaat mij nooit lukken

Als teamlead in een sales en servicecenter is een van mijn werkzaamheden mensen naar een ander level brengen, dit is ook precies wat Leon doet in fitlab.

We zijn begonnen met het bepalen van mijn eigen doelstellingen. Die werden goed besproken en gestimuleerd door de samenstelling van mijn persoonlijke trainingsschema. De combinatie van zelfstandig sporten met de fitlab app en de 1/1 begeleiding werkte voor mij perfect. Ik zag andere clubleden oefeningen doen waarvan ik: 'dacht dit gaat mij nooit lukken'.

Het registreren van je prestaties helpt je om jezelf uit te dagen
Fitlab member-ringo inzet 1

Als ik dan zelf na een aantal weken dezelfde oefening deed werkte dit erg stimulerend en gaf dit veel voldoening. Het registreren van je prestaties helpt je om jezelf uit te dagen. Je wil steeds meer. Dit is ook het moment dat sporten een uitdaging voor mezelf werd en ik er steeds meer voldoening uithaalde. Het sporten werd steeds meer een onderdeel van mijn leven. Op meerdere momenten per dag was ik hiermee bezig. Ik stemde mijn voeding erop af, verplaatste afspraken zodat ik zeker kon sporten en ging werkdiensten ruilen om te kunnen trainen. Toch had ik niet het gevoel dat ik er veel voor moest laten. Het werd voor mij echt een deel van mijn levenstijl. De weken waarin ik niet mijn hele schema had kunnen afmaken voelden alsof ik iets mistte. En op vakantie was ik vaak al bezig met de eerste optie om mijn sportschema te kunnen hervatten.

Fitlab member-ringo inzet 2

‘De exclusiviteit van fitlab is iets wat je niet zo snel weer terug vindt’

Nu heb ik besloten terug te keren naar mijn geboorteplaats Antwerpen, ik ben al actief op zoek naar een soortgelijke club. Dit blijkt helaas niet zo simpel te zijn. De exclusiviteit van fitlab is iets wat je niet zo snel vindt. Toch wil ik mijn opgebouwde motivatie en behaalde resultaat niet laten gaan en zal ik zeker blijven sporten.

first some information 

first some information 

first some information 

first some information 

Ik wil graag meer informatie over:
Ik ben te bereiken via
deze gegevens: