Isolde

Member Isolde

Isolde

Wie wil nou niet trots zijn op zijn/haar lichaam?

Don't stop until you're proud. Een mooi citaat om mee te beginnen. Want wie wil nu niet trots zijn op zijn/haar lichaam.
Ik zal me eerst even voorstellen; ik ben Isolde, 31 jaar en kan over mezelf zeggen dat ik fanatiek sportfanaat ben. Ik liep 3x per week hard en deed mee aan wedstrijdjes om mezelf te motiveren. Ik voelde me superfit, maar het mocht beter in balans. Shapen! Ik wilde meer 'curves' zien. Geen pannenkoekenbillen, maar perzikbillen. Ik heb het hardlopen op een lager pitje gezet en ben in juli gestart met 'for her'.

Een mooie set up van krachttraining, gecombineerd met goede begeleiding en een klein groepje meiden, waarbij ieder werkt aan haar eigen doelen. Bewustwording van je voeding is een onmisbaar gegeven. Dit is makkelijk bij te houden met de bijbehorende app. Vergt het discipline? Jazeker.

Mijn motto is dan ook; sweat now, shine later!
Fitlab member-isolde inzet 1

Ik train zelf 3x per week, waarvan 2x zelf en 1x gezamenlijk met de meiden. Het leuke hieraan is, dat je je ervaringen kunt uitwisselen en soms onder elkaar wat competitief te kunnen strijden. Een soort van power-boost. Ik laat natuurlijk ook wel eens de touwtjes wat vieren, de welbekende 'cheatday' Dit moet kunnen vind ik, want ik houd van eten.

Fitlab member-isolde inzet 22

Hoe heeft 'for her' mij veranderd? Mijn lichaam heeft al duidelijk zichtbare curves en ik boek nog steeds progressie. Ik ben dus ook razend enthousiast dat ik verder kan met het vervolgtraject. Ik kan het meiden zeker aanraden, vooral wanneer je zelf wat moeite hebt gedisciplineerd naar de sportschool te gaan. De energie die je er insteekt, betaalt zich zeker terug.

first some information 

first some information 

first some information 

first some information 

Ik wil graag meer informatie over:
Ik ben te bereiken via
deze gegevens: