Daisy

member Daisy

Daisy

'Sporten maakt mijn hoofd leeg en geeft energie'

Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer en kunnen organisaties mij inzetten als projectmanager, trainer of coach. Ik doe met name opdrachten op het gebied van marketing, communicatie en HRM. Je eigen pad volgen, je eigen plan maken en de vrijheid om je tijd zelf in te delen waren voor mij destijds belangrijke redenen om voor mezelf te beginnen.

En nu, bijna 4 jaar later, ben ik nog steeds heel gelukkig met de keuze die ik destijds heb gemaakt. Natuurlijk brengt het zelfstandig ondernemerschap soms ook de nodige stress met zich mee: heerlijk om op dat soort momenten mijn hoofd leeg te maken in de sportschool!

Ik wil graag het beste uit mezelf halen en mijn grenzen telkens blijven verleggen.
Fitlab member-daisy inzet 2

'Run and be happy'
Naast zelfstandig ondernemer ben ik een enorme sportliefhebber. Ik vind eigenlijk alle sporten leuk om te kijken en bijna alle sporten leuk om te doen. Sinds 2009 is hardlopen een grote passie van mij. Inmiddels heb ik meerdere halve marathons gelopen en in 2015 liep ik mijn eerste hele marathon in Amsterdam. Op 24 september ben ik voor de tweede keer deze mega uitdaging aangegaan door mee te doen aan de Berlijn marathon. Wat een ervaring! Voor veel mensen is het lopen van een marathon een ongelooflijke prestatie en soms kan ik nog steeds niet geloven dat ik het heb gedaan. Helaas ben ik niet gezegend met een 'hardlooplichaam' en beschik ik niet over een enorm hardlooptalent. Waarom dan toch die marathon? Omdat ik graag het beste uit mezelf wil halen en mijn grenzen telkens wil blijven verleggen. En geloof me: met een flinke dosis doorzettingsvermogen, discipline en een goede hardlooptrainer kom je er ook wel!

Fitlab member-daisy inzet 3

Krachtpatser
Naast het hardlopen ging ik al jaren naar de sportschool. Daar volgde ik verschillende groepslessen en af en toe wat krachttraining. Maar eigenlijk wist ik nooit goed wat ik nou precies moest doen en of ik het wel op de juiste manier en met de juiste techniek deed. Dat veranderde toen ik zo'n 1,5 jaar geleden begon met krachttraining bij Fitlab! In eerste instantie trainde ik 1 keer in de week bij Leon. Hoewel ik in het begin zeker niet het enthousiaste en positieve gevoel kreeg dat ik met hardlopen wel heb, merkte ik wel resultaat. Maar het vele hardlopen maakte ook dat dit resultaat voor mij minimaal was en ik daar niet heel tevreden over was. Daarom ben ik 2 keer in de week gaan trainen onder begeleiding van Leon. Hij leert me op de juiste manier te trainen, weet me te motiveren en heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat ik krachttraining leuk ben gaan vinden! Tijdens het hardlopen heb ik bovendien veel profijt van mijn krachttraining. Ik ben sterker geworden en krijg minder snel last van mijn rug.

Knallen!
Sporten maakt mijn hoofd leeg en geeft mij veel energie. Meestal train ik 1 keer in de avond en op vrijdagochtend om 8:00 uur. Vooral de vrijdagochtend is voor mij een goede start van de dag: eerst knallen in de sportschool en daarna verder knallen tijdens mijn opdrachten als ZZP-er. Een gouden combinatie!
Daisy (35) uit Enschede: zelfstandig ondernemer, sportliefhebber en hardloopster

first some information 

first some information 

first some information 

first some information 

Ik wil graag meer informatie over:
Ik ben te bereiken via
deze gegevens: