Caroline

member caroline

Caroline

'Ik had geen idee of ik op de goede weg zat'

Een jaar geleden begon ik met de training voor de halve marathon van Enschede. Ik werd 42 en vond het een mooie marathon leeftijd. Helaas moest ik in maart een paar stappen terug doen en bleek mijn knie het niet eens te zijn met de vele kilometers. Vanwege de knieblessure moest ik stoppen met hardlopen. Al vanaf mijn 16e sport ik 3 tot 4 keer per week.

Omdat ‘niet sporten’ niet bij mij op zou komen ben ik op zoek gegaan naar een andere sport, die net zo makkelijk in te passen is in mijn schema als het hardlopen. Met krachttraining was ik al een beetje begonnen. Alleen had ik geen idee of ik op de goede weg zat en hoeveel kilo ik aan de stang moest hangen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar professionele begeleiding en kwam bij fitlab terecht.

Ik voelde mij direct op mijn gemak en het enthousiasme van Leon was aanstekelijk. Ik merk dat de sport mij zowel fysiek als mentaal meer kracht geeft. Elke week groeide ik op beide gebieden. Wat ik ook geleerd heb is de grenzen van mijn lichaam te herkennen. Als het lichaam niet nog een herhaling kan gaat het ook echt niet meer. De persoonlijke schema’s die door Leon in de app klaargezet worden geven mij houvast tijdens mijn eigen trainingen.

Deze manier van trainen kost mij minder tijd, met een beter resultaat
Fitlab member-caroline inzet 1

Leon heeft mij tevens geholpen met mijn voedingspatroon. Door zijn adviezen eet ik nu veel gevarieerder en in de juiste verhoudingen als het gaat om eiwitten, vetten en koolhydraten. De voedingsapp is daar een handig hulpmiddel bij. Ik weet nu hoeveel ik kan eten en welke voedingsmiddelen ik het beste kan kiezen, zonder dat ik mij aan een ingewikkeld dieet hoef te houden.

Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden weer volledig opgepakt en doe ik 3-4 keer per week aan krachttraining naast 1 keer per week lopen in de buitenlucht. Uiteraard vergt dit met 2 dochters de nodige planning. Daarom heb ik vaste tijden waarop ik sport en is het een onderdeel geworden van de wekelijkse routines. Een fijne bijkomstigheid vind ik dat deze manier van trainen veel minder tijd in beslag neemt dan cardio, met een beter resultaat.

Fitlab member-caroline inzet 2

Ik durf te zeggen dat de begeleiding van Leon bij fitlab mij een stuk sneller heeft doen herstellen. Een aanrader voor iedereen die op een verantwoorde manier aan krachttraining wil beginnen om wat voor een reden dan ook. Fitlab en met name Leon wil ik heel erg bedanken voor de super begeleiding en leuke tijd!

first some information 

first some information 

first some information 

first some information 

Ik wil graag meer informatie over:
Ik ben te bereiken via
deze gegevens: