Fitlab at home

Fitlab at home

Personal training at home

Sportschool dicht? Wij komen online naar jou toe. Materiaal is niet nodig, onze personal trainers zorgen gegarandeerd voor een training op niveau.

Fitlab is everywhere! Geen oppas, veel op reis of behoefte om thuis te trainen? Wij zorgen ervoor dat je altijd en overal kunt trainen. Door middel van een online omgeving gaan wij werken aan jouw fysieke en mentale doelstellingen.

stay in shape train at home

Kom je met ons trainen? Dan gaan wij serieus voor en mét jou aan de slag. Dat commitment vragen we ook van jou. Wij geven je maatwerk en persoonlijke begeleiding. Voor het harde werk en het doorzettingsvermogen zorg jij zelf.

Fitlab at home 1
fitlab at home 2

your progress? check!

Met fitlab: at home kun je naast de personal training ook gebruk maken van onze eigen fitlab: app. Deze app biedt verschillende praktische mogelijkheden die je ondersteunen in je trainingsproces. Samen met je trainer kun je jouw persoonlijke ontwikkeling en resultaten analyseren.

goals are meant to be exceeded

Fitlab at home

Fitlab: App Your progress? Check!

Hard werken aan je doelen? Dan wil je ook resultaat zien natuurlijk. Onze fitlab: app geeft je niet alleen inzicht in jouw ontwikkeling, maar helpt je ook op weg naar een gezond eetpatroon. Met de mogelijkheden van nu kunnen we personal training een stuk overzichtelijker voor je maken.

Fitlab: Eyes improve your technique?

Je techniek steeds verder zien verbeteren? Dat kan. Met ons innovatieve fitlab: Eyes On systeem maak je gebruik van cutting edge technologie om je training te verbeteren! Wat je ziét kun je verbeteren. Kun je met eigen ogen zien hoe je traint, dan kun je je technieken bijsturen en waar nodig aanscherpen.

contact us for more information 

contact us for more information 

contact us for more information 

contact us for more information 

Het beste uit jezelf halen? Let’s get personal. Ben jij geïnteresseerd in Fitlab at home en zou je graag willen ervaren wat het inhoudt
om aan jouw persoonlijke doelen te werken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan en wij nemen contact met jou op.

Ik ben te bereiken via
deze gegevens: