About

Make it personal

Personal trainer Enschede

Fitlab: is een ‘members only’ club. Als member heb je toegang tot onze faciliteiten, kennis en trainers. Met onze personal begeleiding en services als Eyes On en onze app haal je het beste uit jezelf!

back to basics

Trainen bij fitlab: is niet alleen maar een workout. We gaan terug naar de basis om van daaruit op te bouwen. Met álle aspecten die jou in topvorm krijgen. Dus niet alleen de trainingsvorm en beweging die bij jou passen. Ook lifestyle elementen en een gezond voedingspatroon horen daarbij. Iedereen is anders. Wij ontwikkelen samen jouw persoonlijke fitlab: succesformule.

About
knowledge is power

Trainen is goed voor je. Maar dan moet je wel trainen en bewegen op de juiste manier. In combinatie met een leefstijl en voedingspatroon dat voor jouw lichaam het beste is. Fitlab: maakt voor jou een persoonlijk programma dat is gebaseerd op een wetenschappelijke aanpak. Wat we kunnen meten en verklaren kunnen we inzetten om jou in vorm te krijgen. Bewezen dat het werkt? Dan werkt het voor jou ook.

Hoe en met wie je ook wilt trainen: fitlab: heeft verschillende programma’s en mogelijkheden voor je waarmee je het beste uit jezelf haalt.

slider-about-1-fitlab
slider-about-2-fitlab
slider-about-3-fitlabf
slider-about-4-fitlab
slider-about-5-fitlab

Het beste uit jezelf halen? Let’s get personal. Fitlab: is een ‘members only’ club voor effectieve personal training, een bewuste leefstijl en een gezond voedingspatroon. Met onze personal trainers en high tech tools zorg jij voor resultaat!

ons fitlab: experience programma

Wil jij je aanmelden voor ons fitlab: experience programma? 
Dat kan! Je krijgt van ons één gratis personaltraining van 30 minuten. Hier zitten verder geen verplichtingen aan vast.

Klik hier om je aan te melden voor ons Experience programma

veelgestelde vragen 

veelgestelde vragen 

veelgestelde vragen 

veelgestelde vragen 

Uw personal trainer is de stok achter de deur. Weer of geen weer, zin of geen zin: uw personal trainer wacht op u en zorgt ervoor dat u uw eigen doelen te alle tijden voor ogen houdt en helpt u deze te bereiken. Met een personal trainer zijn trainingen zeer doelgericht en effectief. Meer resultaat in minder tijd.

Enkele voorbeelden om te beginnen met personal training:

  • Op zoek naar begeleiding in zowel lichaamsbeweging als voeding.
  • Al een tijd aan het sporten, maar wil er nu eens een keer er echt helemaal voor gaan en een specifiek doel willen bereiken.
  • Vanwege een aankomend huwelijk een optimaal en snel resultaat willen om in die droomjurk te passen.
  • Gezond en fit je zwangerschap door. Of juist snel weer slank en fit na de zwangerschap.

Er zijn veel factoren betrokken bij het bepalen van een wekelijkse frequentie die geschikt is voor jou en de bijbehorende doelstelling. Denk aan: je huidige algehele conditie, doelstelling, belastbaarheid, tijd en meer. Wij raden aan om in ieder geval twee maal per week te trainen.

Absoluut! Wij geven ook trainingen bij mensen thuis, op werk of buiten. Neem contact op voor verdere vragen

Het oriënterend gesprek is uiteraard gratis en totaal vrijblijvend. Dit gesprek vind plaats bij fitlab aan de Getfertplein 125 in Enschede onder het genot van een kop koffie of thee. Hier maken we kennis en wordt snel duidelijk wat wij voor jou kunnen betekenen en of we aan de slag kunnen gaan.

Omdat elke mens uniek is en omdat Fitlab op maat werkt kunnen de prijzen variëren per persoon afhankelijk van de doelstellingen en de middelen die nodig zijn om het doel te behalen. U kunt gerust een afspraak maken met fitlab voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of proeftraining, dan kunnen de mogelijkheden en kosten besproken worden.

Jong en oud, dik of dun, beginnende sporter of atleet, man of vrouw. De intensiteit en belastbaarheid is voor iedereen anders en is altijd volledig op maat. In een vooraf afgesproken periode gaan we er samen voor zorgen dat jouw doel behaald wordt. In deze periode leer je alles over trainingen, spieren, stofwisseling, gezonde voeding en hoe je de rest van je leven gezond kunt leven.

Wanneer je onder behandeling bent van een arts of fysiotherapeut is het goed om in overleg met hen te bepalen of je Personal Training kunt volgen en waar je rekening mee moet houden. Houd rekening met dit advies. Je kunt ook altijd vragen of je arts of fysiotherapeut contact opneemt met Fitlab. Personal Training kan vaak dienen als aanvulling op een behandeling en er wordt bij de training rekening gehouden met eventuele beperkingen.